Print Friendly, PDF & Email

TIP TOP TOERS | https://TIPTOPTOERS.NL
In 2002 is Erwin Mulder begonnen met Tip Top Toers, in de begin tijd werd er gereden met een kleine bus (15 persoons). Deze is later vervangen door een grotere touringcar. Tip Top Toers heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in fietsreis vervoer en busreizen naar Londen (Engeland).

RADIO NOORDZIJ | HTTPS://WWW.RADIONOORDZIJ.NL/
Elke dinsdagavond zenden Cees Stutvoet en ik, John Knuijt op radio Noordzij uit een shanty en folk programma van 19:00 tot 21:00 uur uit.
Dus als mensen interesse hebben in ons station, zijn ze van harte welkom. Het is ook bekend bij shanty Nederland. KLIK EN LUISTER

SHANTY ALMERE HAVEN FESTIVAL
Wat zijn de Botters zonder Shanty! Op zaterdag 4 september wordt Almere Haven gevuld met het gezang van maar liefst 3 koren, meer dan 75 zangers. De koren rouleren van Brink, naar Markt en op de Havenkom. U kunt ons niet missen!

https://www.shantynederland.nl/
ShantyNederland is de overkoepelende organisatie voor koren/groepen met een groot deel van Shanty, Seasong en of Maritieme Folk in haar repertoire. ShantyNederland bestaat sinds 13 April 2011. Het zingen van shanties is opgenomen in de inventarislijst van Immaterieel Erfgoed Nederland.

http://www.zosradio.nl
ZOS radio (stichting ziekenomroepSchiedam) werd in 1959 opgericht. Nu is ZOS radio nog steeds springlevend en ja, ook de verzoekjes halen we nog op. Maar verder zijn we wel met de tijd meegegaan. Uitzenden gaat rechtstreeks, via de kabel, muziek veelal vanuit de computer een internetstream, een app die gratis via de diverse stores te verkrijgen is. Zondagmiddag Nederlandstalige muziek en SHANTY!

https://cultuurfondsalmere.nl/
Voor een levendig en cultuurrijk Almere. Cultuurfonds Almere is een stimuleringsfonds dat zich inzet voor het versterken, verbreden, verbinden en vooruitgaan van de Almeerse cultuursector
Facebook | Instagram | Twitter

Ons Shantykoor | U hoort Shantykoor Almere |
Mooie clips en prachtige shantysongs!

JVTCENTER | TALLSHIPS en meer | https://jvtcenter.nl
Veel informatie over TallShips
Het weer, verkeer en (sport) nieuws

Zing mee | http://www.shantykooralmere.nl/zing-mee
En een aantal nieuwe nummers van Evert:
In de kroeg van O’Connel
Ook matrozen kennen heimwee
Havens van Rotterdam
Hou je maar taai
Visser van de Zuiderzee en Shiff Ahoi Medley
RED DE HOLLANDSCHE ZEILVLOOT | https://reddezeilvloot.petities.nl/
Extra maatregelen van de regering zijn noodzakelijk om te voorkomen dat de Nederlandse historische zeilvloot voorgoed verdwijnt. Zij is van grote (cultuurhistorische en economische) waarde voor ons land. Daarom moeten we nu alle zeilen bijzetten!
Met het tekenen van de petitie steunt u de 400 historische schepen die een noodsignaal willen afgeven.
ALVAST DANK HIERVOOR!
EASY fm Almere 95.5 | https://easyfm.nl/
De nieuwe publieke lokale omroep in Almere is een feit. De radiozender EASY FM ging eind november al de lucht in op 95.5 FM.
De radio-uitzendingen van De Tafel Op 2 worden opgenomen in het ‘Glazen Huis’, de serre in café van restaurant Nul36 op de Grote Markt. De televisie-uitzendingen van De Tafel Op 2 worden opgenomen in het WTC Almere. “Publiek is van harte welkom om de opnames van de verschillende televisie-Tafels bij te wonen.
Shanty Café | http://www.shantycafe.nl/
Iedere woensdag avond tussen 20.00 en 21.00 uur staan de deuren van het gezellige Shanty café wagenwijd open om de bezoekers (luisteraars) te ontvangen. Na de introductie volgt om 11.40 min ons nummer Goodnight Ladies 23.00 min. Het Interview met Edze ,Shantykoor Almere Met aansluitend ons nummer “de trossen los” Aan het eind op 50 min. Ons koor met “Als de Zuidwester loeit” KLIK HIER om terug te luisteren (Aflevering 637 van 4 Dec. 2019)
Bestel via webwinkel en steun de vereniging! | http://www.shantykooralmere.nl/sponsorkliks-in-website/
Iets bestellen gaat tegenwoordig veelal via internet. Alledaagse aankopen gaan doen,

Thuisbezorgd.nl, Bol.com, Zalando, Booking.com, Coolblue en vele andere winkels kan je hier vinden! Klik de webwinkel aan (of zoek een winkel) die je graag zou willen raadplegen voor een aankoop en steun hiermee de vereniging. Na elke aankoop zorg jij voor een commissie van het aankoopbedrag wat aan de vereniging wordt gegeven.
Alvast bedankt voor de commissie!
SENIORENWEGWIJZER ALMERE | https://www.seniorenwegwijzeralmere.nl/
Startpagina en wegwijzer voor senioren in Almere
Zonder typen naar interessante, nuttige en betrouwbare websites uit Almere en daarbuiten.
HET GEBEURT IN ALMERE
https://www.seniorenwegwijzeralmere.nl/seniorenwegwijzer-almere/het-gebeurt-in-almere
Wij zijn een enthousiaste en gezellige muziekvereniging in Almere. | http://brassbandalmere.nl/
Er zijn er die zeggen dat we de gezelligste zijn. Op deze website kunt u

informatie vinden over wie wij zijn, wat een Brassband is, wat we doen
en hoe wij te bereiken en te boeken zijn.
Wilt u ook lid van onze vereniging worden of een keer komen kijken: ook dat kan.
We kunnen altijd nieuwe muzikanten gebruiken.
Het Cantate Koor Almere is opgericht in 1984. | http://www.cantatekooralmere.nl/
Het koor telt ongeveer 30 enthousiaste zangers en zangeressen en laat al ruim dertig jaar van zich horen. Hoewel in muzikaal opzicht de één meer bedreven is dan de ander, gaat het koor er vanuit dat er in ieder mens muziek zit dat kan worden ontwikkeld. Tijdens de repetities wordt er hard en serieus gewerkt, tijdens de pauze is er dan ruimte voor de nodige gezelligheid.