Lid worden van het ShantykoorAlmere


Zingen met elkaar is zo leuk en meezingen met een koor zo makkelijk.
Als u formulier invult bent u lid

Downloaden (PDF, 164KB)

Het privacy beleid van onze vereniging kunt u hieronder lezen en u kunt zich hier aan conformeren door het ondertekenen van de privacyverklaring.

Downloaden (DOCX, 27KB)

Nieuwe leden worden opgevangen en begeleid door een van onze koorleden.

Waar repeteren wij?
Wij repeteren ca. 40 keer per jaar op de maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de Blauwe Reiger op de Steiger 74 te Almere Haven, met een nazit tot 22.30uur.

Website.
Veel wetenswaardigheden van het koor kunt u op onze website vinden. Zo vindt u onder het kopje “Info koor” wie in het bestuur zit, wie de dirigent is en welke bemanningsleden het koor heeft.

Ook kunt u, binnen het afgesloten gedeelte voor de leden uw “beschikbaarheid” opgeven voor optredens. Het wachtwoord krijgt u, als u zich definitief heeft ingeschreven als lid van het Shantykoor Almere.
Ga naar Optreden presentielijst en melden en vul de gegevens in. In dit afgeschermde gedeelte kunt allerlei belangrijke zaken vinden zoals o.a. onze privacy verklaring.

Scheepsjournaal.
En, regelmatig ontvangt u “ONS SCHEEPSJOURNAAL” daar staat veel informatie in o.a. nieuwe optredens en andere specifieke info.

SHANTY NEDERLAND
Periodiek krijgt u de nieuwsbrief van Shanty Nederland gemaild. Shanty Nederland behartigt de belangen van de shantykoren in Nederland.

Lidmaatschap:
Lidmaatschap bedraagt € 35,- per kwartaal (€ 140,- per jaar). De leden wordt dringend verzocht de contributie, per 1e van het nieuwe kwartaal, over te maken op onze bankrekening van de RABO-bank; rek. nr. NL91 RABO 0123 6548 90 (t.n.v. Shantykoor Almere)
Tegen een borgstelling van € 70,- krijgt u een uitgebreid kledingpakket, draagtas en repertoire muziekboekje in bruikleen. Dit bedrag wordt terug betaald als u de vereniging verlaat en nadat u de kleding onbeschadigd, schoon en compleet weer heeft ingeleverd. Bij niet schoon inleveren van de kleding zal er € 10,00 in mindering op de borg worden gebracht.
Zelf dient u in bezit te zijn van een nette zwarte pantalon, zomerblauwe jeansbroek, een witte t shirt en zwarte schoenen.

Optredens
Onze optredens vinden plaats zowel in Almere als elders in het land. De kosten van het vervoer naar de diverse locaties zijn voor eigen rekening. Het is daarom gebruikelijk om zo veel mogelijk te carpoolen en de chauffeur een kleine vergoeding te geven.
Als parkeerkosten noodzakelijk zijn kan de penningmeester in bepaalde gevallen besluiten deze te vergoeden. Voor grote afstanden maken wij gebruik van een touringcar.
Meestal krijgen we consumptiebonnen /lunchpakket van de organisatie war we optreden. Het is verstandig altijd een flesje water mee te nemen.

Wij wensen u heel veel gezellige en muzikale jaren toe bij het Shantykoor Almere

Print Friendly, PDF & Email